Een carrière bij Perfection

Wij zijn continu op zoek naar gedreven medewerkers om onze dienstverlening nog verder te ontwikkelen. Denk je dat jij
een waardevolle toevoeging aan ons team kunt zijn? Dan horen we graag van je via een e-mail naar vacatures@perfection.nl.

Als Perfectionist word je continu gestimuleerd je zelf te ontwikkelen, of dat nu op technisch of persoonlijk vlak is. Wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk te bedienen van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-vlak.

Werken bij Perfection

Een aantal van onze collega's delen graag hun ervaring over werken bij Perfection.


Tim

De TCC Groep is mij voor een uitdagende werkgever die mij stimuleert in het continue ontwikkelen van mijzelf.

Je wordt uitgedaagd om jezelf en je collega’s tot een hoger niveau te tillen, zowel op technische kennis alsook op projectmatig gebied. Ook het “spotten” en implementeren van nieuwe trends en ontwikkelingen in onze industrie staan hoog in de visie van ons bedrijf.

De TCC Groep staat voor betrouwbare en innovatieve IT oplossingen. Samen met een jong en dynamisch team zorgen wij ervoor dat de tevredenheid bij onze klanten zeer hoog is en zorgen wij dat we onze klanten meenemen in onze visie. Ben jij de "ster" die ons team komt versterken?

Vacatures

Key Account Manager

Lees meer >

Exact consultant

Lees meer >

Business Consultant

Lees meer >

Medior System Engineer

Lees meer >

Ervaren Back-End .NET C# Ontwikkelaars (DigiAccess)

Lees meer >

Starters

Heb je net je studie afgerond? Bij ons krijgen starters, door middel van mentoring, loopbaanbegeleiding, opleidingen en trainingen on the job, alle ruimte om zich in hun vakgebied verder te ontwikkelen.
HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist