Cloud Engineer

Vacature - Cloud Engineer

 

Ter uitbreiding van het IT team bij de TCC groep zoeken we een klantgerichte en professionele Medior Cloud Engineer. De TCC groep ondersteunt als dienstverlener in de automatiseringsbranche uiteenlopende bedrijven. Hun klanten bestaan voornamelijk uit MKB bedrijven in de Zorg, handel, productie en zakelijke dienstverlening. De organisatie groeit erg hard, waardoor je mee kan groeien binnen het bedrijf. 

 

Als Cloud Engineer ben je van A tot Z betrokken bij projecten. Je houdt je bezig met uitvoerende aspecten, bewaakt de voortgang van je eigen trajecten en zorgt voor heldere communicatie naar klanten toe. Ook beheer je klantomgevingen, waarbij je proactief werkt. Je voert je werkzaamheden dus uit op locatie bij klanten en op kantoor in Tilburg. Je houdt je hoofd koel in een hectische omgeving en hebt klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. 

 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:  

• Oppakken van vraagstukken bij klanten met betrekking tot hun Cloud omgeving;

• Implementeren, migreren en beheren van (on premise) omgevingen naar Microsoft 365, Microsoft Azure en/of Hybride oplossingen

 • Het creëren en beheren van virtuele omgevingen op basis van VMware en Hyper-V;

 • Implementeren en beheren van Citrix / Remote Desktop services; 

• Het creëren en beheren van serveromgevingen op basis van Microsoft Win. 2012/2016/2019.

  

Dit breng je mee: 

Stressbestendig, analytisch, communicatief vaardig en proactief zijn vaardigheden die op jou van toepassing zijn. Je werkt zelfstandig, maar ook goed in teamverband. Daarbij ben je gestructureerd, resultaatgericht en flexibel. Je volgt de ontwikkelingen in de ICT en Cloud op de voet en haalt je voldoening uit het helpen van klanten bij hun cloud transitie. 

Daarnaast beschik je over: 

• Hbo werk- en denkniveau; 

• Minimaal drie tot vijf jaar ervaring als Cloud Engineer of in een vergelijkbare functie; 

• Recent certificaat MCSE of bereid deze op korte termijn te behalen;

• Kennis van virtualisatie-oplossingen, zoals VMware, Citrix en Microsoft in een cloud omgeving;

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 

• Rijbewijs B. 

 

Onderstaande kennis is een pré:

• Cisco 

• DHCP, DNS, LDAP 

• ITIL en Active Directory 

• App-V/Xenapp

 

Dit bieden wij jou

Een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid bij een gezond, ambitieus bedrijf met een ondernemende cultuur. De werksfeer is te omschrijven als informeel, collegiaal, daadkrachtig en uitdagend. Zelfstandigheid en eigen initiatief worden zeer gewaardeerd. Perfection investeert graag in de ontwikkeling van medewerkers, zo zijn er diverse opleidingsmogelijkheden waar je aan kan deelnemen. Naast hard werken, is er ook ruimte voor ontspanning. Er worden regelmatig borrels en andere bijeenkomsten georganiseerd, zoals LAN party’s.

 

Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Een pensioenregeling, auto van de zaak, telefoon en laptop behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

 

Hoe nu verder? 

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar ND@TheComputerCompany.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Niek Dorregeest via telefoonnummer 013-536 2060.

 

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

 

 

 

 

 


Mark

Als ervaren accountmanager vanuit de telecom zie ik TCC Groep als dé logische vervolgstap in mijn carrière. Bij TCC zal mijn kennis en ervaring nog groter worden, waardoor ik nog beter in staat zal zijn mijn klanten te adviseren in hun volledige ICT omgeving. Gedegen advies en iedere dag weer onze relaties vooruit helpen, zodat zij hun business ook nog beter kunnen ontplooien.

Bij TCC Groep staat iedereen voor elkaar klaar en is positief en enthousiast, van de directie tot support. Dus ben je toe aan een vervolgstap in je carrière of wil je juist starten, dan zou ik zeker informeren naar de mogelijkheden. De koffie staat klaar.

Tim

De TCC Groep is voor mij een uitdagende werkgever die mij stimuleert in het continue ontwikkelen van mijzelf.

Je wordt uitgedaagd om jezelf en je collega’s tot een hoger niveau te tillen, zowel op technische kennis alsook op projectmatig gebied. Ook het “spotten” en implementeren van nieuwe trends en ontwikkelingen in onze industrie staan hoog in de visie van ons bedrijf.

De TCC Groep staat voor betrouwbare en innovatieve IT oplossingen. Samen met een jong en dynamisch team zorgen wij ervoor dat de tevredenheid bij onze klanten zeer hoog is en zorgen wij dat we onze klanten meenemen in onze visie. Ben jij de "ster" die ons team komt versterken?

Vacatures

Cloud Engineer

Lees meer >

Starters

Heb je net je studie afgerond? Bij ons krijgen starters, door middel van mentoring, loopbaanbegeleiding, opleidingen en trainingen on the job, alle ruimte om zich in hun vakgebied verder te ontwikkelen.
Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo