Security update: Meltdown & Spectre

Op dit moment wordt in de media veel aandacht besteed aan de kwetsbaarheden “Meltdown” & ”Spectre”. Beide kwetsbaarheden spelen op hardware-niveau en stellen een aanvaller in staat geheugeninhoud van applicaties uit te lezen. Hoewel de aanvallen nog niet in de praktijk toegepast lijken te worden, zijn er ook geen mogelijkheden om deze te detecteren. Het is daarmee onmogelijk om te concluderen dat deze niet uitgevoerd (kunnen) worden.

Lees meer >

Verslag en foto's Big Data en Blockchain event

Op 3 oktober 2017 vond het Big Data en Blockchain Event plaats bij Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht. Het zonnetje en een heerlijke lunch zorgden voor de juiste ambiance. Met trots kan gemeld worden dat het aantal deelnemers aan het event wederom groot was.

Lees meer >

Vacature - Medior System Engineer

Als Medior System Engineer ben je een onmisbare schakel binnen de multidisciplinaire projecten en het beheer van klantomgevingen. Je maakt deel uit van een enthousiast team System - en Network Engineers. Lees verder via de link.

Perfection: Ik twijfelde heel even

Als een van de eersten zat Edward Goessens in Nederland in de cloud. Inmiddels brengen 72.000 gebruikers hun data bij hem onder. En dat is nog maar het begin. Volgens Edward maakt binnen vijf jaar 90 procent van de Nederlanders gebruik van de cloud.

Lees meer >

Big Data en Blockchain Evenement op 03 oktober bij Kasteel de Hoogenweerth

Na het succes van onze voorgaande Exact events organiseert TCC The Computer Company op dinsdag 3 oktober aanstaande wederom een mooi event, met als thema Big Data en Blockchain. De opkomst van Big Data en Blockchain-technologie zal een enorme verandering brengen in de traditionele manier van werken. Tijdens deze dag gaan we dieper in op de reeds beschikbare oplossingen en welke veranderingen u in de komende jaren kunt verwachten als gevolg van deze ontwikkelingen.

Lees meer >

Verstoring: DDoS-aanval Comodo

Op dit moment herstelt Comodo van een Distributed Denial of Service (DDoS) aanval. Deze aanval werd vanochtend geconstateerd en lijkt ondertussen afgeslagen te zijn. De systemen zijn echter nog herstellende van deze aanval. Men verwacht dat alle diensten in de loop van de middag (15-08-2017) volledig hersteld zijn.

Lees meer >

SECURITY UPDATE | Informatie over NOTPETYA Ransomware attack

SECURITY UPDATE | Informatie over NOTPETYA Ransomware attack

Sinds gisteren worden wereldwijd cyber-aanvallen uitgevoerd. Deze aanvallen bestaan uit ransomware met de uiteindelijke naam NOTPETYA. Gedurende het onderzoek hanteerde de media tevens de namen PETYA, PETYA.A en PETRWRAP. Vanuit onze zijde geven wij u via dit bericht informatie over de veiligheid van uw eigen omgeving.

Lees meer >

SECURITY UPDATE | Informatie over WannaCry Ransomware attack

Dit weekend is door het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) melding gedaan van een wereldwijde Ransomware aanval met de naam WANNACRY. Hier is inmiddels al veel in de media over gemeld. Vanuit onze zijde verzorgen wij vanuit dit nieuwsbericht meer informatie voor uw eigen omgeving.

Lees meer >

ICT Blog: Joost Arnold: “Business suite” of “best of breed”?

De hoeveelheid softwareoplossingen waaruit ondernemers kunnen kiezen is vrijwel eindeloos. Als gevolg daarvan zien we binnen één organisatie vaak een veelheid aan losse oplossingen die soms wel maar vaak ook niet met elkaar gekoppeld zijn.

Lees meer >

Variodrive kiest voor Exact

"In de komende maanden zullen Perfection en TCC The Computer Company een nieuwe IT omgeving creëren, waarmee Variodrive haar klanten nog effectiever kan ondersteunen", aldus Joost Arnold (Perfection).

Lees meer >

ICT Blog: Joost Arnold: Gevangen in contracten

Bij automatiseringsprojecten hebben we steeds vaker te maken met abonnementen en huurmodellen. Waar software in het verleden vrijwel altijd werd aangeschaft zien we steeds meer software leveranciers overgaan naar huurmodellen waarbij het jaarlijks onderhoud van vroeger tegenwoordig is opgenomen in de huurovereenkomst.

Lees meer >

ICT Blog: Joost Arnold: Kerstmis in het magazijn

Ziet u, in die vreemde dagen tussen kerst en oudjaar, de plastic kerstboom in het magazijn vaker dan de mooie boom in uw woonkamer? Dan wordt het tijd voor verandering! De tijd om die verandering door te voeren is nu, zodat u de komende feestdagen kunt genieten van de leukere of belangrijkere dingen in het leven.

Lees meer >

TCC The Computer Company heeft voor tweede keer op rij Exact Project of the Year gewonnen

TCC The Computer Company heeft voor tweede keer op rij Exact Project of the Year gewonnen

Perfection Automatiseringen feliciteert haar collega's in Maastricht met het winnen van Exact Project of the Year. "TCC The Computer Company B.V. heeft beslag gelegd op deze titel, nadat het deze vorig jaar ook won. De jury was vooral onder de indruk van de bijzondere situaties waar de partner tijdens de werkzaamheden mee is geconfronteerd en de nu al kwantificeerbare winsten", aldus Exact.
 

ICT Blog: Joost Arnold: Minder voorraad: meer winst!

Voorraad Reductie Planning is het proces waarbij de voorraden worden beperkt om zodoende de cash positie te verbeteren en te voorkomen dat voorraad artikelen over de houdbaarheidsdatum heen gaan. Een goede planning en intelligente manier van inkopen helpt planners om hierbij fouten te voorkomen. Natuurlijk zijn er veel maatregelen mogelijk om voorraden te beperken.

Lees meer >

Perfection Automatiseringen: Koppel me maar aan

Perfection Automatiseringen: Koppel me maar aan

Hij is een zendeling, een evangelist eigenlijk. Maar bepaald niet in de traditionele betekenis van het woord. Edward Goessens lacht: ‘Ik heb een nobele job. Met Perfection in Tilburg en The Computer Company in Maastricht lopen we voorop waar het IT betreft. Dat moet ook wel. Ik mag aan mijn klanten uitleggen dat de wereld van de IT razendsnel verandert. Wat de toekomst is en hoe ze die bij kunnen benen.’

Lees meer >

ICT Blog: Joost Arnold: Het Internet der Dingen (IoT)

Het Internet of Things gaat de wereld om ons heen radicaal veranderen. Het sluipt onze wereld binnen zowel in ons persoonlijke als in het zakelijke leven. Het McKinsey Global Institute voorspelt dat er in 2025, wereldwijd, 11 biljoen dollar via het Internet of Things zal worden gegenereerd. Wanneer we nadenken over de toekomst van IoT zijn er een drietal aspecten die een grote rol zullen spelen.

Lees meer >

Bezoek Google Store New York

Onlangs heeft Edward Goessens, directeur TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen, de Google store in New York (in het kloppende hart van SoHo) bezocht. De Google Store was een zogenaamde "Pop-Up" met een tijdelijk karakter.

Lees meer >

Nieuwe website Perfection

Tilburg, 10 januari 2017. Bij een overname hoort ook een nieuwe identiteit. Perfection automatiseringen presenteert vandaag dan ook met trots hun nieuwe website waar u kunt zien dat de dienstenportfolio is uitgebreid met o.a. clouddiensten.

Lees meer >

TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

Tilburg, 7 september 2016 – TCC The Computer Company uit Maastricht heeft met ingang van 1 september haar branchegenoot Perfection Automatiseringen uit Tilburg overgenomen. Perfection Automatiseringen kan hierdoor haar portfolio naar klanten uitbreiden met Cloud diensten en gebruik maken van het hypermoderne Twin Datacenter van TCC.

Lees meer >

MS Office 2016 / Excange 2016 Exact Globe / Synergy Microsoft Office 2016

De ondersteuning voor Office 2016 is vanaf product update 412 (Globe) en 257 (Synergy) beschikbaar, de product updates komen na verwachting in het derde kwartaal van 2016 beschikbaar.Tot het beschikbaar komen van deze product updates wordt MS Office 2013 aanbevolen.

Lees meer >

Microsoft stop met de ondersteuning van SQL 2005

Voor Exact Globe / Synergy gebruikers heeft dat gevolgen vanaf product update 413 (Globe) en 258 (Synergy)
Voor de Microsoft producten die benodigd zijn om te werken met Exact Globe, Exact Compact, Exact Synergy en Exact Synergy Enterprise volgt Exact de Microsoft support lifecycle policy met betrekking tot de systeemeisen voor deze producten.

Lees meer >

E-POS MMX genomineerd voor de Exact Innovation Award 2015

E-POS MMX is ontwikkeld door een samenwerking van  Perfection en  DigiAccess en voorziet in een snel werkende kassa oplossing welke volledig geïntegreerd kan werken met Exact Globe, Exact Compact en Exact Synergy. De E-POS MMX variant voor Exact Online wordt medio 2016 verwacht. Met de speciale MMX Retail Backoffice kunnen Retail specifieke zaken zoals Retail prijs afspraken (o.a. Mixed match), klanten- spaar- kaart systeem, loyalty systeem, kleur-maat tabel, prijsscanner aansturing etc. onderhouden worden.

Lees meer >

Nieuwe micro-technologie laat zakkenrollers met lege handen staan

Naast het voorkomen van contactloos zakkenrollen bescherm je je identiteit doordat het onmogelijk is informatie van betaalkaart, Credit cards, GSM telefoons, Reis documenten, rijbewijs en Hotelkamer sleutels te lezen en te gebruiken.  ArmourCard beschermt iedere kaart in je portemonnee of tas doordat deze en elektronisch veld creëert.

Lees meer >

Symantec Back-up Exec wordt Veritas Back-up Exec

Symantec Back-up Exec wordt Veritas Back-up Exec

In oktober 2015 is de Back-up Exec software van Symantec overgegaan naar Veritas. Deze overgang verloopt niet echt soepel, hierdoor worden verlengingen / renewals met grote vertraging uitgeleverd. Ook de communicatie met de distribiteur en Veritas verlopen stroef. Dit wordt niet veroorzaakt door de medewerkers, maar de op dit moment bijna ondoorgrondelijke orderprocedure(s). Wel is de belofte gedaan, dat onze klanten / gebruikers de bestaande software kunnen blijven gebruiken, ook als de renewal datum is verlopen.

Lees meer >

Nieuwe versie van Elvy officieel beschikbaar!

Op 04-01-2016 is de nieuwe versie van Elvy uitgekomen. Deze versie heeft nummer 1.1700.160104 gekregen en bevat nieuwe functionaliteiten en wijzigingen.

Lees meer >

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist