NIEUWSARCHIEF

Variodrive kiest voor Exact

"In de komende maanden zullen Perfection en TCC The Computer Company een nieuwe IT omgeving creëren, waarmee Variodrive haar klanten nog effectiever kan ondersteunen", aldus Joost Arnold (Perfection).

Lees meer >

ICT Blog: Joost Arnold: Gevangen in contracten

Bij automatiseringsprojecten hebben we steeds vaker te maken met abonnementen en huurmodellen. Waar software in het verleden vrijwel altijd werd aangeschaft zien we steeds meer software leveranciers overgaan naar huurmodellen waarbij het jaarlijks onderhoud van vroeger tegenwoordig is opgenomen in de huurovereenkomst.

Lees meer >

ICT Blog: Joost Arnold: Kerstmis in het magazijn

Ziet u, in die vreemde dagen tussen kerst en oudjaar, de plastic kerstboom in het magazijn vaker dan de mooie boom in uw woonkamer? Dan wordt het tijd voor verandering! De tijd om die verandering door te voeren is nu, zodat u de komende feestdagen kunt genieten van de leukere of belangrijkere dingen in het leven.

Lees meer >

TCC The Computer Company heeft voor tweede keer op rij Exact Project of the Year gewonnen

TCC The Computer Company heeft voor tweede keer op rij Exact Project of the Year gewonnen

Perfection Automatiseringen feliciteert haar collega's in Maastricht met het winnen van Exact Project of the Year. "TCC The Computer Company B.V. heeft beslag gelegd op deze titel, nadat het deze vorig jaar ook won. De jury was vooral onder de indruk van de bijzondere situaties waar de partner tijdens de werkzaamheden mee is geconfronteerd en de nu al kwantificeerbare winsten", aldus Exact.
 

ICT Blog: Joost Arnold: Minder voorraad: meer winst!

Voorraad Reductie Planning is het proces waarbij de voorraden worden beperkt om zodoende de cash positie te verbeteren en te voorkomen dat voorraad artikelen over de houdbaarheidsdatum heen gaan. Een goede planning en intelligente manier van inkopen helpt planners om hierbij fouten te voorkomen. Natuurlijk zijn er veel maatregelen mogelijk om voorraden te beperken.

Lees meer >

Perfection Automatiseringen: Koppel me maar aan

Perfection Automatiseringen: Koppel me maar aan

Hij is een zendeling, een evangelist eigenlijk. Maar bepaald niet in de traditionele betekenis van het woord. Edward Goessens lacht: ‘Ik heb een nobele job. Met Perfection in Tilburg en The Computer Company in Maastricht lopen we voorop waar het IT betreft. Dat moet ook wel. Ik mag aan mijn klanten uitleggen dat de wereld van de IT razendsnel verandert. Wat de toekomst is en hoe ze die bij kunnen benen.’

Lees meer >

ICT Blog: Joost Arnold: Het Internet der Dingen (IoT)

Het Internet of Things gaat de wereld om ons heen radicaal veranderen. Het sluipt onze wereld binnen zowel in ons persoonlijke als in het zakelijke leven. Het McKinsey Global Institute voorspelt dat er in 2025, wereldwijd, 11 biljoen dollar via het Internet of Things zal worden gegenereerd. Wanneer we nadenken over de toekomst van IoT zijn er een drietal aspecten die een grote rol zullen spelen.

Lees meer >

Bezoek Google Store New York

Onlangs heeft Edward Goessens, directeur TCC The Computer Company en Perfection Automatiseringen, de Google store in New York (in het kloppende hart van SoHo) bezocht. De Google Store was een zogenaamde "Pop-Up" met een tijdelijk karakter.

Lees meer >

Nieuwe website Perfection

Tilburg, 10 januari 2017. Bij een overname hoort ook een nieuwe identiteit. Perfection automatiseringen presenteert vandaag dan ook met trots hun nieuwe website waar u kunt zien dat de dienstenportfolio is uitgebreid met o.a. clouddiensten.

Lees meer >

TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

Tilburg, 7 september 2016 – TCC The Computer Company uit Maastricht heeft met ingang van 1 september haar branchegenoot Perfection Automatiseringen uit Tilburg overgenomen. Perfection Automatiseringen kan hierdoor haar portfolio naar klanten uitbreiden met Cloud diensten en gebruik maken van het hypermoderne Twin Datacenter van TCC.

Lees meer >

Pagina
<   1 | 2 | 3 | 4   >

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo