NIEUWSARCHIEF

MS Office 2016 / Excange 2016 Exact Globe / Synergy Microsoft Office 2016

De ondersteuning voor Office 2016 is vanaf product update 412 (Globe) en 257 (Synergy) beschikbaar, de product updates komen na verwachting in het derde kwartaal van 2016 beschikbaar.Tot het beschikbaar komen van deze product updates wordt MS Office 2013 aanbevolen.

Lees meer >

Microsoft stop met de ondersteuning van SQL 2005

Voor Exact Globe / Synergy gebruikers heeft dat gevolgen vanaf product update 413 (Globe) en 258 (Synergy)
Voor de Microsoft producten die benodigd zijn om te werken met Exact Globe, Exact Compact, Exact Synergy en Exact Synergy Enterprise volgt Exact de Microsoft support lifecycle policy met betrekking tot de systeemeisen voor deze producten.

Lees meer >

E-POS MMX genomineerd voor de Exact Innovation Award 2015

E-POS MMX is ontwikkeld door een samenwerking van  Perfection en  DigiAccess en voorziet in een snel werkende kassa oplossing welke volledig geïntegreerd kan werken met Exact Globe, Exact Compact en Exact Synergy. De E-POS MMX variant voor Exact Online wordt medio 2016 verwacht. Met de speciale MMX Retail Backoffice kunnen Retail specifieke zaken zoals Retail prijs afspraken (o.a. Mixed match), klanten- spaar- kaart systeem, loyalty systeem, kleur-maat tabel, prijsscanner aansturing etc. onderhouden worden.

Lees meer >

Nieuwe micro-technologie laat zakkenrollers met lege handen staan

Naast het voorkomen van contactloos zakkenrollen bescherm je je identiteit doordat het onmogelijk is informatie van betaalkaart, Credit cards, GSM telefoons, Reis documenten, rijbewijs en Hotelkamer sleutels te lezen en te gebruiken.  ArmourCard beschermt iedere kaart in je portemonnee of tas doordat deze en elektronisch veld creëert.

Lees meer >

Symantec Back-up Exec wordt Veritas Back-up Exec

Symantec Back-up Exec wordt Veritas Back-up Exec

In oktober 2015 is de Back-up Exec software van Symantec overgegaan naar Veritas. Deze overgang verloopt niet echt soepel, hierdoor worden verlengingen / renewals met grote vertraging uitgeleverd. Ook de communicatie met de distribiteur en Veritas verlopen stroef. Dit wordt niet veroorzaakt door de medewerkers, maar de op dit moment bijna ondoorgrondelijke orderprocedure(s). Wel is de belofte gedaan, dat onze klanten / gebruikers de bestaande software kunnen blijven gebruiken, ook als de renewal datum is verlopen.

Lees meer >

Nieuwe versie van Elvy officieel beschikbaar!

Op 04-01-2016 is de nieuwe versie van Elvy uitgekomen. Deze versie heeft nummer 1.1700.160104 gekregen en bevat nieuwe functionaliteiten en wijzigingen.

Lees meer >

Pagina
<   1 | 2 | 3 | 4

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo