TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

TCC The Computer Company neemt Perfection Automatiseringen over

Tilburg, 7 september 2016 – TCC The Computer Company uit Maastricht heeft met ingang van 1 september haar branchegenoot Perfection Automatiseringen uit Tilburg overgenomen. Perfection Automatiseringen kan hierdoor haar portfolio naar klanten uitbreiden met Cloud diensten en gebruik maken van het hypermoderne Twin Datacenter van TCC.

Door de overname groeit TCC van Exact Certified naar Exact Gold Partner. Edward Goessens, directeur TCC, is verheugd met de uitbreiding: ‘De afgelopen jaren is het klantenbestand van TCC sterk gegroeid buiten Limburg waardoor wij op zoek zijn gegaan naar overnamemogelijkheden. Deze overname past dan ook perfect in onze groeistrategie om steeds meer een landelijke dekking te verkrijgen’.

‘Overname zorgt voor uitrol van Cloud diensten in Brabant  en versnelde groei in een dynamische ICT markt’

Landelijke groei
‘TCC was al gericht op Zuid Nederland en dan met name Limburg, maar versterkt haar karakter en groei richting Brabant met deze overname. TCC en Perfection hebben vele tienduizenden gebruikers van slimme automatiseringsoplossingen. Samen zijn beide bedrijven sterk in vele segmenten zoals zorg, onderwijs, groothandel, detailhandel en retail’, aldus Edward Goessens.

Exacte dienstverlening
Perfection Automatiseringen is Gold Partner van Exact en is opgericht in 1988. ‘Wij hebben excellente kennis van Exact en hebben serieuze investeringen gedaan om onze kennis van Exact oplossingen en onze dienstverlening daaromheen op top niveau te houden’, aldus Harmen Schipper, manager Sales bij Perfection. Remco van Gurp, manager Operations, voegt hier nog aan toe dat ‘Perfection Automatiseringen een gedegen kennis heeft in de segmenten retail, zakelijke dienstverlening, financieel en logistiek’.

Cloud
Beide bedrijven hebben een enorme historie en schat aan kennis en ervaring. TCC The Computer Company is reeds een betrouwbare partij sinds 1987. Cloud diensten zijn de laatste jaren flink gegroeid en waar andere bedrijven in de crisisjaren weinig doorontwikkelde, heeft TCC hier juist grote investeringen in gedaan. Dit jaar heeft TCC ook nog de Exact ‘Project of the Year’ award gewonnen met Q-Park, waardoor deze overname een nog belangrijkere betekenis heeft gekregen voor Edward Goessens.

‘Het aanbieden van Cloud diensten en digitale werkplekken neemt een enorme vlucht. Door deze vergaande samenwerking zal ons dienstenpakket richting bestaande en nieuwe afnemers een nieuwe impuls krijgen’, aldus Harmen Schipper. ‘De overname van Perfection door TCC bundelt en versterkt elkaar fantastisch, welke zal leiden tot nieuwe innovaties en een nog grotere dynamiek’, aldus Stef van der Steen, de voormalig directeur van Perfection. ‘Ik wens Edward Goessens en alle medewerkers het allerbeste. Alle betrokken partijen kunnen terugkijken op een bewogen periode die nu officieel is gemaakt met het tekenen van de overname documenten’.

Voor meer informatie zie de websites: www.perfection.nl en www.thecomputercompany.nl

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo