Microsoft stop met de ondersteuning van SQL 2005

Voor Exact Globe / Synergy gebruikers heeft dat gevolgen vanaf product update 413 (Globe) en 258 (Synergy)
Voor de Microsoft producten die benodigd zijn om te werken met Exact Globe, Exact Compact, Exact Synergy en Exact Synergy Enterprise volgt Exact de Microsoft support lifecycle policy met betrekking tot de systeemeisen voor deze producten.

Microsoft stopt met de ondersteuning van Microsoft SQL Server 2005 in april 2016. Voor de komende product updates 412 en 257, die gepland staan voor het derde kwartaal van 2016 blijven we echter Microsoft SQL Server 2005 nog ondersteunen. Vanaf product update 413 en 258 (gepland in het eerste kwartaal van 2017) stoppen wij met de ondersteuning van Microsoft SQL Server 2005.

Verder verwachten we Microsoft SQL Server 2016 te ondersteunen vanaf de eerste product update van Exact Globe en Exact Synergy Enterprise na het beschikbaar komen van Microsoft SQL Server 2016.

Hieronder vindt u een overzicht van de wijzigingen en gevolgen per productlijn. Voor meer informatie over de Microsoft SQL Server lifecycle policy kunt u de website van Microsoft raadplegen.

Upgrade
Op basis van een onderhoudsovereenkomst op de SQL versie van Exact, kunt u kostenneutraal overstappen. Maakt u gebruik van SQL Express dan kan dit ook zonder licentie kosten. Voor andere situaties, kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo