Nieuwe website Perfection

Nieuwe website Perfection

Tilburg, 10 januari 2017. Bij een overname hoort ook een nieuwe identiteit. Perfection automatiseringen presenteert vandaag dan ook met trots hun nieuwe website waar u kunt zien dat de dienstenportfolio is uitgebreid met o.a. clouddiensten.

Door de recente overname van Perfection automatiseringen door TCC The Computer Company B.V., maakt Perfection nu ook gebruik van het hypermoderne Twin Datacenter concept van TCC.

Exact dienstverlening
Perfection automatiseringen is opgericht in 1988 en is Gold Partner van Exact. Zij hebben dan ook serieuze investeringen gedaan om hun kennis en dienstverlening op het gebied van Exact oplossingen op top niveau te houden voor zowel de segmenten in de retail, zakelijke dienstverlening, financieel en logistiek. De nieuwe website wordt dan ook gezien als een toegevoegde waarde en uitstekend inzetbaar bij Perfection waarbij de klantreferenties de doelgroepen uitstekend informeren.

Cloud
Het aanbieden van Cloud diensten en digitale werkplekken neemt een enorme vlucht. Door de samenwerking met TCC en de nieuwe website, die ondersteunend zal werken, zal ons dienstenpakket richting bestaande en nieuwe afnemers een nieuwe impuls krijgen.
Voor meer informatie zie de websites: www.perfection.nl en www.thecomputercompany.nl

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo