Variodrive kiest voor Exact

"In de komende maanden zullen Perfection en TCC The Computer Company een nieuwe IT omgeving creëren, waarmee Variodrive haar klanten nog effectiever kan ondersteunen", aldus Joost Arnold (Perfection).

Variodrive is een totaal aanbieder van "motion control" toepassingen. "Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van aandrijf- en besturingstechniekt verzorgt Variodrive de calculatie, levering, uitvoering en de nazorg voor haar klanten. Zij verzorgen de selectie van componenten, of het nu om een tractiemotor of een koppeling gaat. Met behulp van haar fabrikanten kan Variodrive voor elk vraagstuk een oplossing bieden. Indien een standaard component niet voldoet kan een stuk maatwerk uitkomst bieden", aldus Dirk Goudswaard (directeur Variodive).

Onderscheidend vermogen
Als leverancier van complete oplossingen voor motion en control onderscheidt Variodrive zich door haar betrokkenheid, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, een goed functionerend team en de communicatie met haar klanten.
"In de komende maanden zullen Perfection en TCC The Computer Company een nieuwe IT omgeving creëren, waarmee Variodrive haar klanten nog effectiever kan ondersteunen", aldus Joost Arnold (Perfection). "UC Systems is en blijft de vertrouwde partner op het gebied van de Variodrive infrastructuur. Wij kijken uit naar een mooi implementatietraject en vertrouwen op een goede samenwerking in de toekomst", voegt Roel van der Mark daarbij toe (applicatiemanager Variodrive).

IT project
Voor de ondersteuning van de financiële en logistieke processen werd gebruik gemaakt van diverse software oplossingen. In de nieuwe omgeving worden verschillende processen volledig geïntegreerd met behulp van Exact Software. Daarmee ontstaat een voortdurend up-to-date beeld van klantcommunicatie en de beschikbaarheid van medewerkers en voorraad. Efficiencywinst wordt behaald bij de digitale verwerking van inkoop en kostenfacturen met behulp van Elvy Software.

Om informatie snel inzichtelijk te maken wordt Sumatra Software als rapportgenerator ingezet. Met de eenduidige vastlegging, verhoogde efficiency en verbeterde managementrapportages zal Variodrive haar kwaliteit nog verder kunnen verhogen.

Lees het volledige bericht op de website van Perfection bij referenties of op TCC The Computer Company bij referenties.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo