Big Data en Blockchain Evenement op 03 oktober bij Kasteel de Hoogenweerth

Na het succes van onze voorgaande Exact events organiseert TCC The Computer Company op dinsdag 3 oktober aanstaande wederom een mooi event, met als thema Big Data en Blockchain. De opkomst van Big Data en Blockchain-technologie zal een enorme verandering brengen in de traditionele manier van werken. Tijdens deze dag gaan we dieper in op de reeds beschikbare oplossingen en welke veranderingen u in de komende jaren kunt verwachten als gevolg van deze ontwikkelingen.

Onlangs werd in Nieuwsuur de Blockchain-technologie nog benoemd als grootste innovatie sinds internet. De Blockchain-technologie is al merkbaar in de financiële wereld waar banken verdwijnen in hun huidige vorm.
Op 3 oktober geven wij u handvaten hoe u gebruik kunt maken van deze technologie.

We leggen uit hoe u strategische beslissingen kunt nemen op basis van realtime inzicht in uw data met als doel een efficiency-, concurrentie-, of bijvoorbeeld een veiligheidsvoordeel te realiseren. Tijdens het Big Data en Blockchain Event zullen inspirerende presentaties en interactieve tafel discussierondes een beeld schetsen van de kansen en bedreigingen van deze innovaties. Ontdek en ervaar hoe uw organisatie voordeel gaat behalen. 

TCC The Computer Company ontmoet u graag op 3 oktober as. bij Kasteel de Hoogenweerth (Hoge Weerd 4, 6229 AM) te Maastricht. Een volledig verzorgde middag met een heerlijke lunch, interessante marktinformatie en netwerkmogelijkheden vormen de basis voor dit event.
 
Programma
Volg presentaties over de laatste trends en ontwikkelingen, met inspirerende klantcases en een tafeldiscussie.
12:00 – 13:00 uur Lunch
13:00 – 13:45 uur Welkom & interactieve keynote
13:45 – 14:15 uur Benut de kansen van Big Data en Blockchain
14:15 – 14:30 uur Pauze
14:30 – 15:00 uur Diverse parallel sessies
15:00 – 15:30 uur Pauze
15:30 – 16:30 uur Tafeldiscussies
16:30 – 17:00 uur Afsluiting
17:00 – 18:00 uur Netwerkborrel

We ontmoeten u graag bij Kasteel de Hoogenweerth.
 
Aanmelden kunt u door te mailen naar events@thecomputercompany.nl 
Bij meer dan 100 aanmeldingen kan een selectie plaatsvinden.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo