Verslag en foto's Big Data en Blockchain event

Op 3 oktober 2017 vond het Big Data en Blockchain Event plaats bij Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht. Het zonnetje en een heerlijke lunch zorgden voor de juiste ambiance. Met trots kan gemeld worden dat het aantal deelnemers aan het event wederom groot was.


Big Data en Blockchain
Met de komst van Big Data en Blockchain-technologie zal de traditionele manier van werken enorm veranderen. Welke veranderingen kunnen we de komende jaren verwachten en welke beschikbare oplossingen zijn er? Deze en andere vragen werden tijdens de keynote beantwoord door Edward Goessens (TCC The Computer Company) en Wico Mulder (KPN).

Informatieve parallelsessies
Na een korte pauze konden de deelnemers een keuze maken tussen de diverse parallelsessies:
Business Intelligence (Sumatra Software - Marijn Hoorn), Cyber Security (AON Risk Management - Sjaak Schouteren) en HRM 3.0 (TCC The Computer Company - Tom Herberighs).

Interactieve tafeldiscussies
Tijdens de interactieve tafeldiscussies werden de deelnemers getriggerd om te discussiëren over de kansen en bedreigingen van Big Data en Blockchain-technologie binnen hun eigen organisatie. De onderstaande stellingen werden besproken:

-    Blockchain heeft binnen 5 jaar de rol van de financiële dienstverleners vervangen;
-    Binnen 2 jaar is big data de meest waardevolle activa van mijn onderneming;
-    Binnen 3 jaar heeft elke organisatie een avatar in dienst.

Afsluiting inspirerende middag
Deze inspirerende middag eindigde met een samenvatting door Edward Goessens en een netwerkborrel met heerlijke hapjes en drankjes. Tevens werd de winnaar van de “Netatmo” bekendgemaakt.

Hieronder een aantal reacties van deelnemers:
“Prima geregeld. Presentaties waren goed opgebouwd, helder en voor iedereen te volgen (geen techniek). Tafeldiscussie is een mooie afsluiter, mede gezien de diversiteit van de mensen. Lunch en borrel was wederom top geregeld op een bijzondere locatie.”

“Goed verzorgd, kwalitatief event!”

“Groter begrip verkregen in de termen die veel gebruikt worden, maar waarvan ikzelf niet duidelijk voor ogen had wat men bedoelde. Dit geldt overigens niet voor Big data maar wel voor blockchain technologie en ik moet zeggen dat het event dit zeer duidelijk heeft gemaakt.”

Ontdek en ervaar hoe uw organisatie voordeel gaat behalen en neem contact met ons op.

Foto-album "Big Data en Blockchain"


Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo