30 jaar IT revoluties bij Perfection Automatiseringen

Al 30 jaar werkt Perfection Automatiseringen als allround IT dienstverlener aan de ICT landschappen van Noord-Brabant en de rest van Nederland. "We moeten ons continue opnieuw uitvinden in deze razendsnelle wereld met IT revoluties en veranderende ICT landschappen met o.a. Internet of Things, Software as a Service en Cloud Computing", aldus Edward Goessens (directeur Perfection Automatiseringen en TCC Group).

Uitnodiging 11 december
We willen alle relaties uitnodigen om op dinsdag 11 december 2018 vanaf 17.00 uur het 30 jarig bestaan te vieren met ons. Voorafgaand aan de festiviteiten zal een interessante informatiemiddag vanaf 14.30 uur plaatsvinden waarin wij onze visie voor de toekomst presenteren en terugkijken op 30 jaar ICT innovatie. Tim Meijers (IT Architect) zal de nieuwe digitale werkplek en de 365-suite presenteren "to accelerate your business". Piet Offermans (Key Account Manager Zorg) zal een presentatie verzorgen over informatiedeling en samenwerking in één digitale omgeving. Henke Willemse (Exact Software Nederland) zal volgens de visie van Exact Software de innovaties in HRM en CRM presenteren. Aanmelden en meer informatie via de link: www.perfection.nl/30-jaar-perfection/

Samen surfen
De kantoorlocatie aan de Droogdokkeneiland 14 te Tilburg is ingericht met inspirerende werkplekken. De locatie op bedrijventerrein Tradepark 58 (in Tilburg) is uitstekend bereikbaar vanaf de A58 en bekend vanwege haar innovativiteit. Maar wat u wellicht nog niet wist is dat het kantoorgebouw direct gelegen is aan de surfplas. Kom eens kijken bij ons op locatie en met ons surfen. Er is in ons gebouw nog plaats te huur, zie voor meer informatie www.droogdokkeneiland14.nl.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo