Gebruikers staan centraal in revolutionaire IT landschappen, in gesprek met Patrick Terhorst

Patrick Terhorst is eind oktober gestart bij Perfection (onderdeel van TCC Group) en inmiddels bijna een kwartaal actief op zijn nieuwe innovatieve werkplek. "Voor onze klanten gaat een nieuwe wereld van kansen open omdat ik Exact Synergy toegankelijker kan maken en meerwaarde kan realiseren. Ik kijk vooral vanuit de gebruiker en niet vanuit de techniek, waarbij ik de gebruiker centraal stel en het efficiency niveau verhoog", aldus Patrick.

Patrick heeft ervaring opgedaan vanuit de telecom en ICT dienstverlening. "Bij Perfection heb ik een behoorlijk aantal nieuwe collega's erbij. Met de directe collega's klikt het gelijk en ontstaan spontaan interessante gesprekken en kennisuitwisseling. Het informele karakter en de werksfeer bevallen me goed. Inmiddels ben ik al meer dan 8 jaar Exact Synergy Consultant en ik breng 5 jaar kennis vanuit functioneel beheer mee, waarmee het destijds allemaal is gestart", aldus Patrick.

Quick-scan HRM & CRM
"Met meer dan 13 jaar Exact Synergy ervaring, vanuit zowel de gebruikers- als consultancy invalshoek, kan ik een boost geven in het optimaliseren van uw Synergy omgeving middels een quick-scan. Denk dan aan Social Collaboration, Synergy Workspaces, optimaliseren HRM (instroom, doorstroom, uitstroom, KPI’s, verzuim, uitgifte activa, studie cq. opleiding, ..) en CRM processen (relatiebeheer, afspraken, contractbeheer, financiele overzichten zoals openstaande posten, salesfunnel, lopende offertes, consolideren van gegevens, ..", aldus Patrick Terhorst. Plan een afspraak via: +31 (0)13 536 20 60.

"Synergy is the KEY tot succes en blijf ik graag onderstrepen! Mijn goede voornemen voor 2019 is om professioneel en pro-actief aan de slag te gaan, om onze klanten te begeleiden door het gebruik van Exact Synergy Enterprise te vereenvoudigen. De applicatie dient te ondersteunen in de processen in plaats van een administratieve tool voor vastlegging van informatie", aldus Patrick Terhorst

Uitnodiging 30 jaar Perfection
"Ik wil al onze relaties uitnodigen om op 11 december het 30 jarig bestaan te vieren van Perfection. Het is een mooie gelegenheid om (nieuwe) klanten informeel te leren kennen. Voorafgaand aan de festiviteiten zullen wij onze visie voor de toekomst presenteren en terugkijken op 30 jaar ICT innovatie. Ook zal de nieuwe digitale werkplek, 365-suite, digitaal samenwerken en innovaties in HRM en CRM  gepresenteerd worden", aldus Patrick.

Aanmelden en meer informatie via de link: 30 jaar Perfection

Foto impressie: Patrick Terhorst

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo