Over Perfection

Perfection Automatiseringen is sinds 1988 een dienstverlener in de automatiseringsbranche. Wij ondersteunen bedrijven bij het automatiseren van administratieve en logistieke bedrijfsprocessen. Met de inzet van slimme en bedrijfszekere standaard hard- en software en een persoonlijke aanpak bieden wij oplossingen die een rendabeler bedrijfsvoering mogelijk maakt en waar we samenwerken aan toegevoegde waarde voor iedereen.

Perfection Automatiseringen levert diensten en producten voornamelijk aan MKB bedrijven, de onderwijs- en zorgsector en lokale overheden. Ondanks dat wij zeer sterk regionaal op Noord–Brabant georiënteerd zijn, zijn wij ook buiten Nederland actief voor onze klanten die vanuit deze regio internationaal opereren.

Het streven naar Perfectie is één van onze doelstellingen, waarbij het te behalen rendement belangrijker is dan de hoogte van de investering.

TCC The Computer Company uit Maastricht heeft met ingang van 1 september haar branchegenoot Perfection Automatiseringen uit Tilburg overgenomen. Perfection Automatiseringen kan hierdoor haar portfolio naar klanten uitbreiden met Cloud diensten en gebruik maken van het hypermoderne Twin Datacenter van TCC.

Door de overname groeit TCC van Exact Certified naar Exact Gold Partner. Edward Goessens, directeur TCC, is verheugd met de uitbreiding: ‘De afgelopen jaren is het klantenbestand van TCC sterk gegroeid buiten Limburg waardoor wij op zoek zijn gegaan naar overnamemogelijkheden. Deze overname past dan ook perfect in onze groeistrategie om steeds meer een landelijke dekking te verkrijgen. Overname zorgt voor uitrol van Cloud diensten in Brabant  en versnelde groei in een dynamische ICT markt.’

Landelijke groei
‘TCC was al gericht op Zuid Nederland en dan met name Limburg, maar versterkt haar karakter en groei richting Brabant met deze overname. TCC en Perfection hebben vele tienduizenden gebruikers van slimme automatiseringsoplossingen. Samen zijn beide bedrijven sterk in vele segmenten zoals zorg, onderwijs, groothandel, detailhandel en retail’, aldus Edward Goessens.

Exacte dienstverlening
Perfection Automatiseringen is Gold Partner van Exact en is opgericht in 1988. ‘Wij hebben excellente kennis van Exact en hebben serieuze investeringen gedaan om onze kennis van Exact oplossingen en onze dienstverlening daaromheen op top niveau te houden’, aldus Harmen Schipper, manager Sales bij Perfection. Remco van Gurp, manager Operations, voegt hier nog aan toe dat ‘Perfection Automatiseringen een gedegen kennis heeft in de segmenten retail, zakelijke dienstverlening, financieel en logistiek’.

Cloud
Beide bedrijven hebben een enorme historie en schat aan kennis en ervaring. TCC The Computer Company is reeds een betrouwbare partij sinds 1987. Cloud diensten zijn de laatste jaren flink gegroeid en waar andere bedrijven in de crisisjaren weinig doorontwikkelde, heeft TCC hier juist grote investeringen in gedaan. Dit jaar heeft TCC ook nog de Exact ‘Project of the Year’ award gewonnen met Q-Park, waardoor deze overname een nog belangrijkere betekenis heeft gekregen voor Edward Goessens.

‘Het aanbieden van Cloud diensten en digitale werkplekken neemt een enorme vlucht. Door deze vergaande samenwerking zal ons dienstenpakket richting bestaande en nieuwe afnemers een nieuwe impuls krijgen’, aldus Harmen Schipper.

TCC The Computer Company en Perfection blijven continu bezig met het onderzoeken van nieuwe technologieën en het toepassen van deze nieuwe mogelijkheden binnen ons dienstenpakket. Door middel van deze inspanningen ontwikkelen wij innovatieve oplossingen waarmee wij u kunnen voorzien van een zo optimaal mogelijk ingerichte en kostenefficiente ICT-omgeving.

Gerelateerde onderwerpen:
Solutions / oplossingen >
Twin Datacenter Concept >

Twin Datacenter Concept

In 2003 was er een verandering in de markt waarbij de voorkeur van On-Premise oplossingen verschoof naar Cloud oplossingen (destijds nog Outsourcing genoemd). Hierop inspelend is TCC in 2004 begonnen met de aanleg van een eigen, in-house datacenter. Sinds de samenwerking van Perfection met TCC en de overname in 2016 van Perfection door TCC zijn deze ook voor de klanten van Perfection beschikbaar.

Lees meer >

Partnerships / certificeringen

Door jarenlange relaties met onze leveranciers en partnerships met technologische innovators bieden wij de meest moderne oplossingen. Onze engineers zijn continu bezig om hun kennis uit te breiden en bij te schaven en gecertificeerd in alle relevante technieken.

Onderin onze website vindt u een selectie van onze partners.

Lid van Nederland ICT

Perfection Automatiseringen BV is lid van Nederland ICT. Met een achterban die € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.

Over Nederland ICT
Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland, waarvan 80% tot het Midden- en Kleinbedrijf behoort. Ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van €30 miljard, die werk biedt aan een kwart miljoen mensen en bijdraagt aan 70% van alle innovaties. 

http://www.nederlandict.nl/

Algemene Voorwaarden

Module 00: Algemeen
Module 01: Licentie voor programmatuur
Module 02: Ontwikkeling van programmatuur
Module 03: Onderhoud van programmatuur
Module 04: Application service provision
Module 05: Ontwikkeling en onderhoud van websites
Module 06: Webhosting
Module 07: Detacheringsdiensten
Module 08: Opleidingen en trainingen
Module 09: Advisering en projectmanagement
Module 10: Overige diensten
Module 11: Verkoop van ICT apparatuur en overig
Module 12: Verhuur van ICT apparatuur
Module 13: Onderhoud van ICT apparatuur
Module 14: Toegang tot internet
Module 15: Telecommunicatiediensten
Module 16: Financiering en leasing van ICT

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist