Systeem- en Applicatiebeheer

Een groot aantal onderhoudswerkzaamheden aan uw computer(s), server(s) of software zijn onoverkomelijk geworden. Helaas wordt bijna geen enkel computersysteem meer geleverd zonder “fouten” cq. bugs. Om deze pro­blemen te verhelpen, stellen leveranciers tegen geen of geringe kosten zogenaamde fixes, service-packs of up­dates ter beschikking. De complexiteit van de apparatuur en programmatuur vereisen een bepaald niveau van kennis en zakenkundigheid dat vaak niet bij één persoon voorhanden is.

Structureel systeem- en applicatiebeheer is noodzakelijk om uw bedrijfsprocessen draaiende te houden. Binnen het systeembeheer zijn een legio aan werkzaamheden denkbaar. Deze werkzaamheden dienen grotendeels periodiek te worden uitgevoerd. Naast de noodzakelijke onderhoud- en beheerwerkzaamheden, is de aansluiting van de programmatuur bij uw bedrijfsprocessen een zaak waaraan gewerkt moet worden. Hoe beter de aansluiting, des te eenvoudiger u uw bedrijfsvoering kunt laten floreren. Vanwege de dagelijkse werkzaamheden binnen een bedrijf, blijft vaak weinig tijd over om specifieke mogelijkheden van hard- en software verder uit te diepen. Daarnaast is het kennisniveau binnen een organisatie niet altijd toereikend om de diepgaande mogelijkheden van hard- en software uit te buiten. Juist deze mogelijkheden zetten de puntjes op de i en zorgen voor een groter rendement.

Er zijn twee vormen van systeem- en applicatiebeheer:

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist