Beleidsadvisering

Marktontwikkelingen
Eens per kwartaal komt een Business Consultant bij u op locatie teneinde aan de hand van marktontwikkelingen, productontwikkelingen en bevindingen uit uw reguliere systeembeheer te bespreken hoe (nieuwe of aanvullende)doelstellingen te bepalen en te realiseren zijn. De Business Consultant kan ook zitting nemen in een stuurgroep automatisering of aanschuiven bij enkele management vergaderingen. Door iemand met een brede kennis in te zetten bent u verzekerd van een zo effectief mogelijke automatisering, waarbij de terugverdientijd kort blijft.

Beleidsplan automatisering
Met alle wijzigingen met betrekking tot wetten en regels op fiscaal, juridisch en/of P&O gebied, zijn er ook nog de ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Indien u het  hoogst mogelijke rendement wilt behhalen uit uw automatisering, dan is het eigenlijk noodzakelijk zelf op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen.

Perfection biedt u de mogelijkheid dat een Business Consultant op regelmatige basis voor u én met u werkt aan een beleid op het gebied van automatisering. 

De medewerker in kwestie coördineert niet alleen het structurele systeembeheer, maar houdt continue mogelijke verbeteringen in de gaten en is alert op mogelijk efficiency­verbeteringen waardoor kostenbesparingen te realiseren zijn. U kunt verzekerd zijn van een gesprekspartner op minimaal managementniveau. De medewerker komt minstens vier maal per jaar bij u op locatie voor een persoonlijk onderhoud. Op basis hiervan zal het door de Business Consultant opgestelde “beleidsplan automatisering” continue worden ge-update, met u worden besproken en aan u worden verstrekt.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo