Response Algemeen

De module “Response Algemeen” geeft u op voorhand de zekerheid van een bezoek bij u op locatie binnen een vooraf vastgestelde tijd (4, 8 of 16 werkuren). Binnen die vastgestelde tijd zal een medewerker van  Perfection bij u op locatie aanwezig zijn om eventuele calamiteiten te verhelpen. 

Response kan worden geclaimd voor elke door u aan te dragen calamiteit op werkstations, servers, printers, etc. Om u te verzekeren van een uitgebreide service, is het raadzaam om deze module op te nemen in uw MSO. Binnen een vooraf overeengekomen aantal response-uren zorgen wij voor een aanpassing van onze planning, zodat een medewerker van onze afdeling Operations bij u op locatie de calamiteit kan verhelpen. 

De te verrichten arbeid wordt op basis van een vooraf bepaald vast uurtarief aan u berekend. Indien u beschikt over de module “Systeem- en Applicatiebeheeruren”, kan de arbeidstijd hiermee worden verrekend. In dit geval geldt wel dat deze uren binnen de nog niet ingeplande ad-hoc uren beschikbaar moeten zijn. Wanneer blijkt dat het aantal nog beschikbare uren niet toereikend is, wordt het normale uurtarief in rekening gebracht. Ook heeft u dan de mogelijkheid tot het aanschaffen van voordeeluren.

Tarieven
De tariefstelling is progressief. U betaalt allereerst een vast basisbedrag en vervolgens een variabel “response-reactietarief”. Hierbij komt het uurtarief of de verrekening met de uren binnen de module “Systeem- en Applicatiebeheeruren”. Hoe vaker u binnen de gewenste tijd response wenst, hoe hoger het response-reactietarief. Door deze opzet betaalt u alleen als u daadwerkelijk gebruik maakt van de module “Response Algemeen”. Het basis jaar­bedrag is noodzakelijk om binnen de planning tijd en ruimte te reserveren voor de verwachte aanspraak op deze module.

 

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist