MMX Back-Office

MMX Basis SQL is de module die de interactie met de onderliggende database waarborgt. Deze module communiceert met de SQL Native client en bouwt op basis van gegevens uit de Datadictionary op maat gemaakte queries. De vorm van de queries wordt in hoge mate bepaald door wat u aan informatie verlangt. Wanneer u meer of minder kolommen in het gewenste overzicht plaatst, wordt de query anders vormgegeven. Allemaal dynamisch, op de achtergrond.

Artikelgegevens
In DigiAccess MMX Basis SQL worden standaard artikelen en systeem artikelen ondersteund. Beheer en onderhoud van artikelen maakt deel uit van de standaard functionaliteit.

Klik hier voor meer informatie over artikelgegevens 

Relatiegegevens
Naast artikelgegevens behoren relatiegegevens natuurlijk ook tot de belangrijkste standaardgegevens van een programma als DigiAccess MMX.

Klik hier voor meer informatie over relatiegegevens

Processen
Er wordt binnen bedrijven veel gewerkt met lijsten. Denk hierbij aan artikellijsten, prijslijsten, adreslijsten, inkooplijsten, lijsten van medewerkers, een lijst met te ontvangen goederen; kortom, lijsten, lijsten en nog eens lijsten. Deze lijsten zijn een onderdeel van of vormen de basis voor een proces.

Klik hier voor meer informatie over processen

Prijsafspraken
Om uw klanten te bedienen zoals zij dat op basis van hun afname verwachten of verdienen, kunt u prijsafspraken maken. DigiAccess MMX biedt u de mogelijkheid deze vast te leggen zodat niemand deze kan vergeten. Of de klant nu per telefoon een order plaatst of dat hij aan de kassa iets koopt, de klant krijgt altijd de juiste prijs berekend.

Klik hier voor meer informatie over prijsafspraken

Laat u overtuigen in een persoonlijke afspraak, wij verzorgen graag vrijblijvend intake gesprek om een demonstratie conform uw (gewenste)werkwijze te verzorgen.  Bel of maak gebruik van het contactformulier, dan bellen wij u om een afspraak te maken voor een vrijblijvende demonstratie.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo