Slimme Webshop koppeling

Met DigiAccess MMX kunt u marktaandeel terug veroveren, DigiAccess MMX heeft geen eigen webshop, maar voorziet in een koppelingsmodule, waarmee gegevens uit DigiAccess MMX gebruikt worden in een binnen Magento ontwikkelde webshop. Tevens voorziet deze module in de mogelijkheid weborders, binnen  de DigiAccess MMX Back Office of aan de kassa af te handelen. De webshop koppeling ondersteunt het Clicks & Bricks concept en u kunt ook een eigen “pick-up point” creëren en komen de klanten weer naar u toe.

Mogelijkheden en voordelen
Afhankelijk van uw webshop-inrichting (die u met uw webshop ontwikkelaar afstemt) ontstaan onder andere de volgende mogelijkheden:

Snel uw winkel online
Het voordeel van de webshop koppeling is dat uw bestaande artikelbestand gebruikt kan worden in uw webwinkel. Het artikelbestand kan verrijkt worden met specifieke internetaanvullingen zoals een (instructie / demonstratie) filmpje, extra afbeeldingen of afwijkende webshopprijs met afwijkende artikelomschrijving en een uitgebreide artikelbeschrijving voor webpublicatie. Zodra de artikel gegevens compleet zijn dan voldoet het eenvoudig aanzetten van een vinkje om het artikel automatisch in de webshop te publiceren.

Webshop winkelindeling
Het navigeren in een webshop wordt bepaald door hoe uw webshop ontwikkelaar de mogelijkheden implementeert. DigiAccess MMX uploadt omzet- en statistiekgroepen als Magento categorieën. Kenmerken worden geëxporteerd naar Magento attributen en attributen sets. Hierbij zijn attributen sets de artikelsoorten (planten, dode materialen c.q. standaard artikelen en vuurwerk). Dus als de webshop ontwikkelaar categorieën en attributen gebruikt om de navigatie in te richten, kan de webshop koppeling die aanleveren.

Centraal artikelbeheer
Het onderhouden van de artikelen hoeft alleen maar in DigiAccess MMX plaats te vinden, als u een prijswijziging wilt doorvoeren, of een omschrijving wilt aanpassen kan dat op de artikelkaart binnen DigiAccess MMX. Indien het artikel in de webshop is opgenomen, wordt dit door de Magento server applicatie automatisch bijgewerkt.

Logistieke afhandeling
Geplaatste orders in uw webshop worden als weborders in DigiAccess MMX geaccepteerd, hierdoor kunt u uw orders verwerken met de standaard werkwijze van de DigiAccess MMX back-office functionaliteit. Indien u met de “Voorraad” module werkt, kunnen tekorten eenvoudig worden gesignaleerd zodat u goederen kunt bijbestellen.

Een tweede (of derde) winkel online 
Succesvolle webshops zijn herkenbaar aan specialisaties. Een webshop met teveel artikelen wordt vaak maar kortstondig bezocht. Heeft u een uitgebreid assortiment, dan kunt u één of meerdere assortimentsgroep(en) (omzet- en statistiekgroepen in DigiAccess software) aan één webshop toekennen terwijl u met andere assortimentsgroepen een tweede of derde webshop inricht. Afhankelijk van de door u gekozen internetverkoop strategie. Als u meerdere webwinkels wenst te voeren, kan hierin voorzien worden middels een extra koppelingsmodule. Zo kunt u met één artikelbestand meerdere webshops onderhouden.

Geen specifieke web-kennis voor nodig
Bij de inrichting van de webshop koppeling wordt de communicatie éénmalig tussen DigiAccess MMX en de webshop vastgelegd, zodat u geen extra handelingen hoeft te doen op het moment dat u bijvoorbeeld afbeeldingen wilt toevoegen/wijzigen of (artikel)gegevens wilt aan te passen in de webshop.

Nieuwe klanten
Een webshop kan veel nieuwe klanten opleveren. Een klant kan als een éénmalige klant aankopen doen en zal dan binnen DigiAccess MMX als “Webklant Algemeen” worden afgehandeld, vergelijkbaar met de balieklant in de “Kassa” module. Ook kan de klant ervoor kiezen zich binnen de webshop te registreren als nieuwe klant. In dat geval voorziet de koppeling er in dat ook binnen DigiAccess MMX deze als klant wordt aangemaakt

Lees meer over de de werking en mogelijkheden van de MMX Magento koppeling

Laat u overtuigen in een persoonlijke afspraak, wij verzorgen graag vrijblijvend intake gesprek om een demonstratie conform uw (gewenste)werkwijze te verzorgen.  

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo