Colocation

Is uw serverruimte geschikt voor de toekomst? Staat uw kostbare ICT apparatuur in een ruimte die voldoet aan de laatste eisen betreffende koeling en stroomvoorziening? Is de continuïteit van uw IT omgeving gewaarborgd?

Door het gebruik van virtualisatietechnieken zoals VMWare ESX, Microsoft Hyper-V en Citrix XenServer is het aantal fysieke servers veelal afgenomen, maar de groei van data neemt nog steeds toe. De consolidatie van hardware en de groei van data zorgt er voor dat een serverruimte van alle faciliteiten voorzien moet zijn om bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen.

Vaak zijn de noodzakelijke investeringen voor een dergelijke moderne ICT ruimte (te) hoog. Perfection Automatiseringen BV biedt de mogelijkheid een verlengstuk te zijn van uw bestaande ICT ruimte. Door uw apparatuur gedeeltelijk of volledig bij ons in het datacenter te plaatsen bent u niet alleen verzekerd van continuïteit maar ook van een groenere ICT omgeving. De koeling van het datacenter is namelijk optimaal afgestemd om hier ook aan te voldoen.

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist