Managed Backup

Perfection Automatiseringen BV Managed Backup is de meest betrouwbare, betaalbare en veilige methode om uw bedrijfskritische data te beschermen. Perfection Automatiseringen BV Managed Backup verlost u van de ouderwetse tape backup en van iedere andere handmatige dagelijkse backuphandeling. Het geeft u de rust zich te concentreren in waar u goed in bent.

Het voordeel van Perfection Automatiseringen BV begint bij ons ervaren en gemotiveerd Technical Support team. Zij controleren proactief uw backup en nemen contact met u op als het nodig is. Met dit in uw gedachte is een goede backup voor uw bedrijf eenvoudiger en betaalbaarder dan ooit tevoren. 

Ons doel is om u te helpen met het voorkomen van het verlies van uw data. Zo kunt u zich concentreren op uw eigen business.

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist