Mobile Device Management

Tegenwoordig heeft iedere gebruiker een notebook, een tablet en een telefoon waarmee hij zijn dagelijkse werkzaamheden uitvoert. Hierdoor groeit het aantal mobile devices binnen een organisatie exponentieel. Hoe zorgt u ervoor dat uw ICT omgeving beheersbaar blijft met zo’n grote diversiteit aan apparaten?

Uw medewerkers verwachten dat zij op ieder moment en vanaf elke plek kunnen werken binnen uw omgeving op een apparaat naar keuze. Uw applicaties dienen gewoon beschikbaar en bereikbaar te zijn met welk apparaat dan ook. Mobile Device Management is een onlosmakelijk onderdeel van ‘Het Nieuwe Werken’ en helpt u om de risico’s en kosten beheersbaar te houden, maar ook om uw strategie op mobile devices vorm te geven met bijpassende policies.

Niet alleen de devices dienen gemanaged te zijn; uw mobiele applicaties, alsmede de gebruikte data op de apparaten dienen volgens uw bedrijfspolicies gereguleerd te worden. Citrix XenMobile Enterprise is een suite waarmee u zowel apparaten, als applicaties en data op mobile devices kunt beheren.

Cisco - MerakiCitrixExact SoftwareHPEMicrosoftVodafone Ziggo