On Premise

Naast Cloud oplossingen helpt Perfection haar klanten ook met vraagstukken omtrent On Premise oplossingen. Bij de On Premise oplossingen adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert Perfection IT infrastructuren op locatie bij haar klanten. Dit kan een single-server oplossing zijn of zelfs een volledig gevirtualiseerde omgeving op een storageplatform in het eigen datacenter van de klant.

Ook bij een On Premise oplossing draait het om de beschikbaarheid van applicaties. Uw medewerker maakt gebruik van applicaties om zijn werk te kunnen doen. Zonder deze beschikbaarheid kan het werk niet uitgevoerd worden en verliest u geld.

Daarom stopt onze ondersteuning niet na oplevering van uw netwerk. Op basis van uw eisen en wensen dragen wij zorg voor het beheer over uw IT infrastructuur om zo een optimaal werkende omgeving te kunnen garanderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

HPE Silver PartnerWebsense Gold PartnerPlatform Outsourcing NederlandExact Certified PartnerVodafoneInnovaphone Authorized Reseller (iAR)APC Reliability Provider PartnerVeeam Silver ProPartnerNutanixRIPE NCCCitrix Silver Solution ProviderCisco Select Certified PartnerVMware Professional Solution ProviderHP Gold Client Virtualization Specialist